Slik installerer Citrix på Linux

Slik installerer Citrix på Linux


Citrix programvare tilbyr sine brukere annerledes virtualisering og cloud-computing alternativer. Ett bestemt produkt er Citrix ICA-klient, som lar brukerne ekstern tilgang til en Windows-økten kjører på en høy-ytelse Citrix server. En fordel å kjøre Windows praktisk talt på en ekstern server er at brukere på lavere ytelse datamaskiner kan fortsatt nyte fordelene av en robust datamiljø - selv innenfra et annet operativsystem, for eksempel Linux. Citrix ICA Client er tilgjengelig for Ubuntu Linux, en av de vanligste og brukervennlige Linux-distribusjoner. Denne artikkelen vil beskrive fremgangsmåten for å installere Citrix på Ubuntu 10.04.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser som Firefox og laste ned Citrix ICA Client programvare .deb pakke fra Citrix nettstedet. Et enkelt søk på Citrix området bør henvise deg til den riktige versjonen av klientprogramvaren.

2 Velg "Åpne med GDebi Package Installer (standard)" når du blir bedt etter å ha klikket på software download link.

3 Klikk på "Install Package" -knappen.

4 Klikk på "Forward" knappen for å godta lisensavtalen (sluttbruker lisensavtalen) når du blir bedt under installasjonen.

5 Lukk installeringsprogrammet når installeringen er fullført og start ICA Client program for å prøve å koble til din respektive Citrix server. Ta kontakt med din IT-avdeling hvis det er nødvendig for den spesifikke Citrix server informasjon, som vil variere avhengig av din organisasjon.

6 Last ned den aktuelle Thawte attest hvis du mottar en "Thawte Certificate" feil når du forsøker å koble til Citrix serveren. Thawte sikkerhetssertifikater kan bli funnet og lastet ned fra Thawte nettstedet. Et søk på Thawte nettstedet bør henvise deg til sertifikatet du trenger. Ta kontakt med IT-avdelingen hvis du trenger mer hjelp med dette trinnet, siden Thawte attest bruk varierer på tvers av organisasjoner.

7 Pakk ut Thawte sertifikatfilen, høyreklikk på den og velg "Copy", slik at du kan plassere en kopi av filen i den aktuelle mappen, som vil bli plassert i trinn 8.

8 Trykk på "ALT" og "F2" -tastene samtidig og skriv "gksu nautilus / usr / lib / ICAClient / lageret / cacerts" (uten anførselstegn), og klikk deretter på "Kjør" for å åpne katalogen.

9 Lim inn filen du kopierte i trinn 7 i denne katalogen.

10 Prøv på nytt koble til Citrix server ved hjelp av ICA Client-programvaren.