Slik installerer Clearwire i datamaskinen

Mens Clearwire modem er en plug-and-play enhet som kobles til datamaskinens USB-port for umiddelbar datatilgang, er det Clearwire Connection Manager et program som viser din USB-modem signal og installerer oppdateringer for den bærbare enheten. Ta ut og sett enhetens tilkoblingsbehandling for å korrigere uventede konflikter og bugs. Når tilkoblingen manager programvare er installert, må alle oppdateringer for USB-modemet også installeres på nytt for å sikre enhetskompatibilitet.

Bruksanvisning

1 Lukk Connection Manager på datamaskinen, og koble fra Clearwire modem fra USB-porten.

2 Klikk på Windows-ikonet på skrivebordet oppgavelinjen, og klikk på "Control Panel". Klikk "Avinstaller et program" under "Programmer" -delen.

3 Velg "CLEAR Connection Manager" og klikk "Avinstaller" øverst i vinduet.

4 Skriv inn administrator passord i passordforespørselen feltet, og klikk "Ja" for å fortsette med avinstalleringen av programmet.

5 Start datamaskinen, og sett inn Clear USB-modemet inn i datamaskinens USB-port. Klikk "Installer Clear Connection Manager" i Autokjør-vinduet, og klikk "Install".

6 Besøk Clear enhetsdrivere nettstedet i Resources i denne artikkelen, og klikk operativsystemet for å laste ned driveroppdatering. Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å installere de nyeste driverne for modemet.