Slik installerer CuteNews Med Bluehost

Slik installerer CuteNews Med Bluehost


Bluehost er en web-hosting leverandør som gir 24/7 kundesupport, ubegrenset plass og båndbredde, sub-domener, cPanel tilgang, PHP scripting og MySQL-databaser. På grunn av PHP støtte for kontoer på Bluehost server, brukerne er i stand til å installere en rekke kraftige skript, inkludert CuteNews. CuteNews i en nyhets-management system som krever PHP scripting, men ikke bruke en MySQL database. Programmet er gratis å bruke og kan installeres på hvilken som helst nettside.

Bruksanvisning

1 Last ned CuteNews fra den offisielle CuteNews hjemmeside (se Ressurser). Etter nedlasting av filen til datamaskinen, dekomprimere den inn i en mappe.

2 Start din FTP-klient og skriv din Bluehost påloggingsinformasjon. Hvis du ikke husker påloggingsinformasjonen, referere til Bluehost velkomst e-post. En velkomst e-posten sendes av web-hosting selskaper til brukere som oppretter nye kontoer. Hvis du ikke husker påloggingsinformasjonen eller ikke har velkomstmeldingen, kontakter Bluehost kundestøtte.

3 Last opp de utpakkede CuteNews filene til en mappe. For eksempel, hvis du vil skriptet som skal installeres på "yourdomain.com/news/," opprette en mappe som heter "nyheter" innenfor "public_html" katalog. Når den er laget, laste opp filer fra den utpakkede mappen.

4 Finn "/ data /" mappen i katalogen du opprettet for CuteNews skriptet. Høyreklikk på "/ data /" mappe og sette rettighetene til 777. Alle filer i datamappen må også ha sine rettigheter satt til 777. De fleste FTP-klienter lar deg legge inn et nummer for tillatelsene.

5 Skriv "http://www.yourwebsite.com/news/index.php" i nettleseren din. Erstatt "yourwebsite.com" med nettstedets domenenavn. Erstatt "nyheter" med katalogen du opprettet for CuteNews installasjon.

6 Følg installasjonsveiviseren for å installere CuteNews på Bluehost konto. Du vil bli bedt om å oppgi en admin brukernavn og passord, e-postadresse og ditt kallenavn. Når du har installert skriptet, vil du være i stand til å utnytte det på nettstedet ditt.

Hint

  • Om ønskelig kan en betalt versjon av skriptet kjøpes fra CuteNews nettstedet. Den betalte versjonen fjerner opphavsrett fra manus.