Slik installerer Cydia på en iPad

Jailbreaking iPad vil tillate deg å installere et bredt utvalg av apps gjennom Cydia app store som ikke er godkjent i henhold til Apples garanti. Selv om jailbreaking er lovlig, vil det gjøre garantien med Apple, så sørg for at du har god teknisk kunnskap om iPad bør eventuelle problemer oppstår. Med Ånden jailbreak programmet kan du jailbreak din iPad i ett trinn. Når iPad er jailbroken, vil Cydia app store installeres automatisk.

Bruksanvisning

1 Fest iPad til datamaskinen ved å sette inn den ene enden av USB-ledningen inn i datamaskinens USB-port og den andre enden til iPad data port. Dobbeltklikk på iTunes-symbolet hvis det ikke starter automatisk. Klikk på iPad ikon i "Enheter" i iTunes. Klikk på "Sync". Vent på at synkroniserings å fullføre. Klikk "Eject" og koble iPad fra datamaskinen.

2 Start datamaskinens nettleser og gå til spiritjb.com. Klikk på koblingen for nedlasting som samsvarer med operativsystemet. Lagre nedlastingen på skrivebordet ditt. Dobbeltklikk på nedlasting linken for å installere Ånden programmet til datamaskinen. Start datamaskinen på nytt.

3 Dobbeltklikk på Spirit-ikonet for å åpne programmet. Koble iPad til datamaskinen på samme måte som du gjorde i trinn 1.

4 Klikk på "Jailbreak". The Spirit-programmet vil begynne å jailbreak din iPad. Det vil starte din iPad når jailbreak er fullført, og du vil ha Cydia installert automatisk på din iPad.