Slik installerer Dell BIOS Via PXE

Slik installerer Dell BIOS Via PXE


Du kan bruke Preboot Execution Environment (PXE) til eksternt blinke en oppdatert BIOS til Dell-systemer. Når du bruker PXE, kan du sette en datamaskin til å starte opp fra nettverket en gang eller alltid. Hvis datamaskinen ikke er riktig konfigurert til å starte opp fra nettverket, vil PXE ikke brukes og BIOS blinkende vil ikke forekomme. Vær oppmerksom på at denne informasjonen er designet for å brukes av systemadministratorer med avansert datakunnskap.

Bruksanvisning

Konfigurer PXE

1 Drive systemet ned.

2 Trykk på "Power" knappen og trykk deretter "F2" på tastaturet når datamaskinen startes på nytt. Når du går inn i System Setup miljøet, bruker du piltastene til å markere "Integrerte Devices" og trykk "Enter".

3 Marker nettverkskontrolleren eller nettverkskort, og trykk "Enter". Velg "On med PXE" for å tvinge datamaskinen til å starte opp fra nettverket hver gang. Velg "On uten PXE" for å la datamaskinen til å starte fra lokale ressurser, hvis PXE ikke er valgt først. Lagre og lukk.

BIOS

4 Last ned BIOS-filen fra ledelsen datamaskin som Dell OpenManage-programvaren er installert. Du finner BIOS-filene på Dells nettsted for kundestøtte (support.dell.com). Bare blinke en BIOS som er kompatibel med systemet der du arbeider. BIOS-fila er kjørbar.

5 Start en ledetekst om forvaltningen maskinen ved å trykke på "Windows" tasten + "R" skrive "cmd" og trykke "Enter". Endre kataloger til plasseringen av den nedlastede BIOS-filen ved å skrive "cd C: \ Downloads \", der "Downloads" er filbanen til plasseringen av filen. Trykk enter." Skriv "GX270_A10.Exe -WriteHDRFile", der "GX270_A10.Exe" er navnet på BIOS-filen du lastet ned. Dette vil skape en fil med HDR utvidelse som kan brukes til å flashe BIOS på systemet.

6 Lukk kommandovinduet. Start Dell OpenManage IT Assistant-programvaren. I den venstre ruten klikker du på "+" ved siden av ledelse og klikk deretter på "Wakeup på LAN." I den nederste delen, velger systemet som du ønsker å blinke, og klikk deretter på "Wakeup". Vent til prosessen er fullført.

7 Klikk "Flash BIOS" under ledelse delen i ruten til venstre. Klikk for å fjerne merket ved siden av "Bruk DCOM når det er mulig." Klikk "Bla gjennom" og velg deretter HDR-filen du opprettet. Klikk for å velge det systemet du ønsker å blinke fra den nedre delen. Klikk på "Update". Vent til prosessen er ferdig.

Hint

  • Hvis du velger "On uten PXE" i trinn 1, kan du aktivere PXE for neste oppstart ved å trykke "F12" når datamaskinen startes på nytt.
  • Flash BIOS-filer når det er lite nettverkstrafikk.
  • Ikke blinke mer enn én server om gangen.
  • Bare blinke Dell anbefalte BIOS for et system.