Slik installerer Desktop Wallpaper Remotely

Slik installerer Desktop Wallpaper Remotely


Hvis du ønsker å endre innstillingene på din personlige datamaskin, som å installere et nytt bakgrunnsbilde, mens du er på jobb eller på ferie, trenger du ikke å vente til du kommer hjem og kan fysisk tilgang til datamaskinen. Ved å installere en ekstern tilgang program, kan du ta kontroll over maskinen hjemme når som helst fra en helt egen maskin, og endre noen av innstillingene som du ønsker.

Bruksanvisning

1 Slik installerer Desktop Wallpaper Remotely

Åpne en web-surfing program på datamaskinen som du ønsker å få ekstern tilgang. Naviger til et nettsted som tilbyr en remote desktop tilgang program, for eksempel "Remote Desktop Control", som kan bli funnet på http://www.remote-desktop-control.com/download. Last ned og kjør installasjonsfilen. Klikk på "Host Module" alternativet når du installerer programmet for å angi at datamaskinen skal fjern nås fra en annen maskin.

2 Skriv inn passordet du vil bruke ekstern tilgang til datamaskinen og sørg for å skrive passordet ned. Skriv inn en e-postadresse og passord for kontoinformasjonen, og klikk deretter på "Next". Klikk på "Install" og vent til installasjonen er ferdig.

3 Gå til den andre maskinen du vil bruke ekstern tilgang den første datamaskinen. Åpne nettleseren og laste ned ekstern tilgang programmets installasjonsfil. Kjør installasjons, men denne gangen klikk på "Admin Module" knappen i stedet for "Host Module" -knappen. Skriv inn passordet, bruker e-post og bruker passord som du valgte tidligere på den andre maskinen.

4 Slik installerer Desktop Wallpaper Remotely

Klikk på "Next", og klikk deretter på "Install". Vent til installasjonen er ferdig, og deretter åpne ekstern tilgang programmet ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet. Klikk på "Connect" knappen øverst i venstre hjørne av skjermen. Skriv inn passordet, bruker e-post og bruker passord på nytt, og klikk deretter på "Connect". Klikk på "Full Control Mode" -knappen for å få opp et nytt vindu som viser deg innholdet i den andre datamaskinens skrivebord.

5 Ta opp en nettleser inne i vinduet og finne det bildet du ønsker å bruke som andre maskinen tapet. Høyreklikk på bildet og velg "Bruk som bakgrunn" for å installere tapet eksternt på den andre maskinen.

Hint

  • Pass på at eieren av den første datamaskinen er klar over at du installerer ekstern tilgang til programvare. Velg et passord som ingen andre kan gjette, som hvem som helst kan ta kontroll over vertsmaskinen hvis de vet passordet.