Slik installerer DOSBox uten Internett

Kommando-verktøyet som følger med alle versjoner av Windows operativsystemer gir et miljø der du kan kjøre skript som opprinnelig ble utviklet for operativsystemet DOS. Imidlertid er Windows ikke fullt kompatibel med DOS programvare - spesielt ikke for kjørbare objektfiler. DOSBox er en åpen kildekode, cross-platform emulator av DOS-operativsystemet som kan kjøre alle disse programmene. Du kan installere DOSBox selv om datamaskinen ikke er koblet til Internett.

Bruksanvisning

1 Logg inn på datamaskinen som er koblet til Internett. Start en nettleser, og naviger til "DOSBox: Last ned" nettsted (dosbox.com/download.php?main=1). Klikk på "Windows" under "DOSBox" overskriften. Klikk "Lagre" og deretter vente på at nedlastingen er fullført.

2 Sett inn USB-flash-enheten i en USB-port på datamaskinen som er koblet til Internett. Et nytt Windows Utforsker-vindu vil komme opp, som viser innholdet på flash-stasjonen. Dra filen er lastet ned på trinn 1 på Windows Utforsker-vinduet for flash-stasjonen. Klikk "Start" og deretter "Min datamaskin." Høyreklikk på USB-flashstasjonen, og deretter velge "Fjern". Fjern flash-enheten fra datamaskinen er koblet til Internett.

3 Logg inn som administrator på datamaskinen ikke er koblet til Internett. Sett inn USB-flash-enheten i en ledig USB-port. Et nytt Windows Utforsker-vindu vil komme opp, som viser innholdet på flash-stasjonen. Dobbeltklikk på filen er lastet ned i trinn 1. En installasjonsprogram for DOSBox vil lansere. Følg sine instruksjonene til ferdigstillelse installasjons rapporter. På dette punktet, vil DOSBox bli installert og klar til bruk på datamaskinen ikke er koblet til Internett.