Slik installerer driverne for Gigaware Webcam

Slik installerer driverne for Gigaware Webcam


En datamaskinens maskinvare enheter enten plugge inn den interne kretskortet, kalt et hovedkort, eller til utsiden av maskinen gjennom en port. Eksempler på dette er et interiør lydkort og en utvendig kamera, kjent som et webkamera. Uansett hva maskinvareenhet funksjon, et sett med filer som kalles drivere må brukes. Drivere tillater en enhet for å samhandle med de andre komponentene som er installert på PC-en. Den Gigaware webcam plugges inn i en USB-port og lar deg chatte med venner og familie via video.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen i hjørnet av Windows XP-skrivebordet for å starte Start-menyen. Høyreklikk på "Min datamaskin" ikonet og velg "Egenskaper" fra listen som vises. "System Properties" vinduet åpnes.

2 Klikk på "Hardware" kategorien i "System Properties" vinduet og trykk på "Device Manager" -knappen. Den "Device Manager" vinduet åpnes og viser en liste over enheter som er installert på datamaskinen og ordnet i grupper etter hvilken funksjon de tjener.

3 Klikk på "Universal Serial Bus Controllers" alternativet, etterfulgt ved å klikke på navnet til Gigaware webkamera for å åpne en "Device Properties" vinduet.

4 Klikk på "Driver" -kategorien og trykk deretter på "Update Driver" -knappen. Windows "Hardware Wizard Update" starter. Klikk på "Ja, bare denne gangen," etterfulgt av "Next".

5 Klikk på "Installer programvaren automatisk" og deretter på "Neste" -knappen. Windows finner den nyeste driveren for webkamera og installerer det for deg.