Slik installerer Drupal 6.15.Tar i Drupal

Slik installerer Drupal 6.15.Tar i Drupal


Drupal er en robust, svært tilpasses content management system som tilbyr innhold som blogger, diskusjonsfora og image hosting. Mange web vertene vil installere og oppdatere Drupal gjennom cPanel, men det kan også lastes ned fra Drupal hjemmeside og installeres manuelt. Filen, Tar.gz, er en dobbel arkiv format, og må pakkes ut to ganger før innholdet inne kan nås.

Bruksanvisning

1 Last ned Drupal 6.15 tar.gz fra deres hjemmeside (se Ressurser), og pakk ut Drupal 6.15 tar.gz fil; Dette bør fjerne det første laget av komprimering. Pakk den resulterende tar filen for å åpne installasjonsmappen inne.

2 Logg inn på din side å bruke en FTP-klient. Naviger til Drupal katalog, deretter laste opp nye Drupal-mappen i rotkatalogen for å erstatte den forrige versjonen.

3 Opprett en ny MySQL database gjennom vertstjenesten kontrollpanel og gi den et navn du vil huske klart. Opprett et brukernavn og passord for databasen og gi det fulle rettigheter. Husk navnet på databasen, brukernavnet du valgte og passord.

4 Naviger til nettstedet ditt. Drupal Installer splash-side begynner med alternativet "Velg en installasjonsprofil." Klikk "Standard" og deretter "Lagre og fortsett". Velg språk for installasjonen, og klikk deretter på "Lagre og fortsett". Klikk på "MySQL" i de tilgjengelige alternativene og skriv inn navnet på databasen du har gjort, brukernavn og passord, og klikk på "Lagre og fortsett".

5 Velg korrespondanse informasjon for din nettside og e-post, brukernavn og passord for den første kontoen i Drupal med administratorrettigheter. Dette vil automatisk logge deg inn på din nettside, der du kan konfigurere din installasjon.