Slik installerer Drupal på Webmin

Drupal er et content management system (CMS) som brukes til å organisere filer og media for nettsteder. Drupal CMS lar hvem som helst å bygge nettportaler eller nettsamfunn, selv om de ikke vet hvordan å programmere i HTML. Installere Drupal er vanligvis en enkel og grei prosedyre, selv om de som bruker Webmin kontrollpanel for å administrere deres server må kanskje ta deg tid til å installere Drupal manuelt. Dette er lett å gjøre, så lenge du følger noen enkle instruksjoner.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Webmin kontrollpanelet. Åpne en nettleser og skriv inn adressen til kontroll panelet login-skjermen. Skriv inn brukernavn og passord for Webmin, og klikk på "Logg inn" knappen.

2 Velg støvel innstillinger. Fra i Webmin kontrollpanel til "oppstart og avslutning." Når du har kommet på denne siden, sjekk boksene for å aktivere daemons på "httpd" og "mysqld." Klikk "Lagre" for å gå tilbake til hovedoversikten for kontrollpanelet.

3 Opprett en ny bruker på systemet og redigere "httpd" konfigurasjon for at brukerkontoen. Klikk på "Global konfigurasjon", velg deretter "Edit Config filer" for å åpne og redigere filen. Se etter "Tillat overstyring" i konfigurasjonsfilen, og endre innstillingen fra "Ingen" til "All". Klikk "Lagre" for å gå tilbake til Webmin kontrollpanelet.

4 Naviger til MySQL delen av Webmin og opprette en ny MySQL database. Opprett en ny bruker for databasen og gi at bruker "Alle rettigheter" for å legge til og fjerne data. Noter databasen navn, brukernavn og database passord, og deretter gå tilbake til Webmin kontrollpanelet.

5 Last opp Drupal filer til web-hosting konto til brukeren du opprettet på systemet. Dette kan gjøres ved hjelp av Webmin File Manager, eller ved å bruke et FTP-program, som FileZilla eller SmartFTP.

6 Skriv inn følgende i kommandolinjen for å gi brukeren av den nye kontoen full tilgang til katalogen sin Drupal CMS er installert i. Start serveren når du er ferdig.

chgrp -R apache.

chown -R apache ./sites/default

chgrp -R gammelbruker ./sites/default

chmod -R g + w sider / default

7 Åpne en nettleser og gå til adressen til nettstedet du installerer Drupal på. Installasjonen rutine vil bli lansert automatisk. Følg instruksjonene på skjermen. Skriv inn databasenavn, brukernavn og passord når du blir bedt.

8 Slett "Installasjon" katalogen. Logge deg på Webmin og navigere til File Manager. Velg "Installation" katalog og velg "Slett".