Slik installerer du Apple TV-programvare

Slik installerer du Apple TV-programvare


AppleTV er en liten set-top-boks som festes til din TV samt ditt lokale nettverk og spiller av innhold som musikk og video fra din PC i nettverket iTunes-bibliotek, så vel som fra Internett. Av og til, når det oppstår problemer med en AppleTV, en god feilsøking skritt å ta, er å gjenopprette AppleTV programvare til sin opprinnelige tilstand fra da du kjøpte den. Avhengig av hvilken generasjon AppleTV maskinvare du eier, prosessen er litt forskjellig, men en gang fullført, vil AppleTV bli returnert til fabrikkinnstillingene.

Bruksanvisning

første generasjon

1 Naviger til "Innstillinger" -menyen med AppleTV fjernkontroll.

2 Velg "Generelt" -menyen.

3 Trykk på "Play" på "Reset Settings".

4 Velg "Factory Restore". Gjenopprettingsprosessen starter og viser en fremdriftslinje. AppleTV omstarter når gjenopprettingsprosessen er fullført.

andre generasjon

5 Naviger til "Innstillinger" -menyen med AppleTV fjernkontroll.

6 Trykk på piltastene for å markere "General" -menyen og trykk på "Velg" på fjernkontrollen, som er den runde sølvknapp i midten.

7 Marker "Reset" og trykk på "Velg" -knappen.

8 Klikk på "Restore" alternativet. Gjenopprettingsprosessen starter, og en framdriftsindikator vises. AppleTV gjenoppretter fabrikkinnstillingene, installerer den nyeste programvareoppdateringen, og deretter starter på nytt når prosessen er ferdig.

Hint

  • Ikke koble til eller fra AppleTV strømkabel under restaurering prosessen.