Slik installerer du en Logitech Webcam Uten en disk

Logitech webkameraer kan du videochatte, ta bilder og lage korte videoer du kan dele med familie og venner ved hjelp av direktemeldingsprogrammer og video-deling nettsteder. Før bruk av webkameraet, må du installere driverne og programvare. Hvis du ikke har en installasjonsdisk, ikke få panikk. Logitech nettstedet kan du laste ned og installere Logitech webcam drivere og programvare og kjøre enheten på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Gå til Logitech webkamera siden (se Ressurser) og klikk på den modellen som du bruker.

2 Klikk "Support" og klikk "Downloads". Velg operativsystemet du bruker (Windows XP, Vista) og velg filen bit (32, 64).

3 Rull ned og klikk "Last ned programvare". Klikk "Kjør" og klikk "Lagre" for å laste ned installasjonsfilen på skrivebordet.

4 Dobbeltklikk på installasjonsfilen når nedlastingen er fullført, og klikk "Kjør" for å starte installasjonsveiviseren.

5 Klikk på "Jeg godtar" på velkomstskjermen etter å ha lest vilkårene og betingelsene, og klikk "Next". Koble webkameraet til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen, og klikk "Next".

6 Klikk på "Ja, installer webkamera med Logitech video" og klikk "Next". Filene blir kopiert, og driverne og lederprogram er installert på datamaskinen.

7 Klikk "Start" når installasjonen er fullført.

8 Plasser webkamera på toppen av skjermen, og sett den til en øye-nivå posisjon. Noen av Logitechs webkameraer kommer med støtte enheter som lar deg montere den på skjermen. Hvis webkameraet ikke har et skjermstøtte enhet, plasser den på din datamaskin skrivebord og justere vinkelen for å møte deg. Start din webcam program eller direktemeldingsprogram til å begynne bruk.