Slik installerer du en Sound Blaster på XFCE

Slik installerer du en Sound Blaster på XFCE


XFCE er et UNIX-basert operativsystem som kjører med det meste bare bones funksjoner. I hovedsak er det LINUX uten noen ekstra funksjoner. Dette betyr at du sitter igjen installerer omtrent alt du vil, men det betyr også at datamaskinen er ikke overbelastes av ekstra funksjoner du ikke trenger. Hvis du har et Sound Blaster-lydkort installert på datamaskinen som du har lastet opp XFCE operativsystem, må du installere Sound Blaster driver, ellers maskinen ikke kommer til å fungere med lydkortet.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til Creative.com nettstedet.

2 Velg "Support", velg deretter "Sound Blaster" som støttealternativet. En gang i lydkortet området velger den faktiske merke og modell av lydkort og klikk "OK." En liste over alle driverne vises på skjermen.

3 Klikk på nedlasting linken for LINUX nedlasting (selv om du ikke faktisk bruker LINUX, er begge utviklet på samme plattform og Linux-driverne fungere riktig med XFCE).

4 Dobbeltklikk på den nedlastede driverfilen for å laste inn installasjonsveiviseren. Godta installasjonen navn og plassering, og velg deretter "Install" for å installere driveren.

5 Start datamaskinen og Sound Blaster-kortet er nå klar til bruk på XFCE-basert datasystem.