Slik installerer du en strømforsyning i en eMachines stasjonær datamaskin

Slik installerer du en strømforsyning i en eMachines stasjonær datamaskin


eMachines datamaskiner er kjent for sporadiske strømforsyningsproblemer. Hvis du har en eMachines desktop som er over et år gammel, bør du vurdere å bytte ut strømforsyningen preemptively å unngå problemer, fordi en dårlig strømforsyning kan skade hovedkortet og utslette din informasjon. Hvis strømforsyningen allerede døde, da det ikke vil skade å prøve å erstatte det mens du holder den samme hovedkortet i datamaskinen. Kjøp en kvalitet strømforsyning med nok wattstyrke for å kjøre systemet.

Bruksanvisning

1 Når du kjøper en ny strømforsyning, se etter en standard ATX modell. Dette er den mest vanlige type og er kvadratisk. eMachines datamaskiner er vanligvis lite strømforbruk grunn til å være på den lave enden av minne, harddisk kapasitet, og prosessorhastighet, men ikke gå med den absolutt billigste strømforsyningen. Husk at den nye strømforsyningen bør være minimum 300 watt, eller høyere hvis du har installert mer minne, et kraftig skjermkort eller ekstra harddisker. Høy ytelse og multi-media datamaskiner krever minst 450 watt og gjøre det bra med ca 500 til 600 watt.

2 Slå maskinen helt av og koble alt fra det, spesielt strømledningen. Sett datamaskinen i en flat, ikke-teppebelagte sted, for eksempel på toppen av skrivebordet eller et bord, og sørge for at ingen statisk elektrisitet farer er rundt. Løsne tommeskruer på baksiden av datamaskinen, og skyv saken døren tilbake før løfte det av. Finn hvor alle strømforsyningen & # 039; s ledninger er koblet til andre enheter i datamaskinen og nøye koble dem. På baksiden av datamaskinen, der den elektriske ledningen pluggene i, se etter fire skruer og ta dem ut med en stjerneskrutrekker. Skyv strømforsyningen fremover inn i saken og trekk den ut.

3 Ta ut den nye strømforsyningen og skyv den inn i saken der den gamle strømforsyningen satt. Ved hjelp av de gamle skruene, skru den tilbake inn i saken, så det er ikke løs. Koble strømkablene fra strømforsyningen til alle enheter som krever strøm, inkludert hovedkort, harddisker og diskstasjoner. Hovedkortet krever at den brede kontakten, som er 24 pinner, er tilkoblet, samt en firkantet fire-polet kontakt.

4 Dobbeltsjekk at alt er sikret og plugget inn før du lukker datamaskinen. Plugg i datamaskinen og slå den på. Så lenge alt støvler opp riktig, og alle stasjoner vises i "Min datamaskin", da strømforsyningen er riktig installert og trenger ikke noe annet å jobbe.

Hint

  • Arbeid aldri på en åpen maskinen mens strømmen er plugget i, fordi dette er en elektrisk fare.
  • Statisk elektrisitet kan gjengi datamaskinen & # 039; s kretskort ubrukelig. Ikke arbeid på en åpen datamaskin rundt teppe, kjæledyr, eller andre kilder til statisk. Berør en metalldel av saken for å lade ut statisk, eller enda bedre, bruke en antistatisk armbånd.