Slik installerer du en Xbox 360-harddisk

Xbox kommer i to versjoner, en med en harddisk og en uten. Forbedre spillet og hastighet ved å legge til en harddisk til å bufre spilldata under avspilling. Legge til en harddisk eller bytte ut den originale for en større stasjon er enkelt og gir deg så mye lagringsplass som du måtte ønske.

Bruksanvisning

1 Velg en harddisk med nok plass til alle spillene og media du ønsker å bære med deg. Se etter stasjoner med 7200 RPM spesifikasjoner for raskere hastighet ved lasting og caching spill.

2 Formatere harddisken til FAT64 ved hjelp av formateringsverktøyet i Windows. Drives større enn 32 konserter vil kreve tredjeparts formatering programvare selv om Windows 98 er i stand til å formatere opp til 127 gig stasjoner.

3 Slå av strømmen og fjern alle kabler, inkludert lyd, video og kontroller kabler. Lå Xbox på sin side med fronten vendt mot deg. Se på venstre side og trekk harddiskdekslet bort fra konsollen forsiktig.

4 Plasser harddisken over Xbox harddisk bukt med den spisse enden mot fronten av konsollen og kontakten enden mot bunnen. Koble kabelen nøye og verifisere ingen pinner er bøyd.

5 Juster harddisken sporet med baksiden av stasjonen og sette den på plass til du hører et klikk. Trykk dekselet på nøye og koble alle kablene. Slå på strømmen og kontrollere Xbox krefter opp riktig.