Slik installerer du et gratis fotoalbum lysbilde

YouTube er det mest populære stedet for folk å laste opp sine lysbildeserier. På grunn av nettstedets brukervennlighet og fortrolighet som følger med nettstedet, mange velger å huse sine videoer filer på den. Hvis du ønsker å dele bilder fra et bryllup, ferie, eller familiegjenforening, kan du laste dem opp på YouTube for gratis. Du trenger ikke å være en Internett-guru for å laste opp lysbildeserien. Du kan gjøre det selv med lite problemer.

Bruksanvisning

1 Åpne en lysbildefremvisning ved å finne den på datamaskinen din. Klikk på "File" øverst i menyen og klikk på "Lagre som" ikonet. Skriv inn navnet du ønsker å knytte til lysbildefremvisningen, og deretter klikker du på "File Type" -menyen.

2 Klikk på "WMV" ikonet fra menyen som vises. Klikk på "Lagre" -knappen. Åpne din YouTube-konto på nettleseren, og klikk deretter på "Last opp" knappen på høyre side av menyen.

3 Klikk på "Last opp video" -ikonet på den neste menyen. Velg lysbilde ikonet fra menyen som vises på skjermen, og klikk "Velg" -knappen.

4 Fyll ut informasjonen du ønsker på menyen. Denne informasjonen inkluderer "Tittel" og "Beskrivelse" som vil vise på YouTube. Du kan også velge forskjellige kategorier og koder for videoen.

5 Velg "Last opp video" fra menyen. Vent til lysbilde å laste opp. Hvis du har en stor fil, må du kanskje vente en utvidet mengde ganger. Vent til lysbilde å laste opp. YouTube vil ta deg til kontoen din med slideshow image.

Hint

  • Klikk på slideshow for å åpne den. Gå til URL-bar i nettleseren din og markere web-adresse. Høyreklikk på web-adresse, og klikk deretter på "Kopier" for å kopiere adressen. Du kan bruke dette til å sende til familie og venner.