Slik installerer du modemet til Min datamaskin

Installere noen stykke maskinvare i datamaskinen kan være frustrerende, spesielt hvis du ikke er kjent med riktig prosess. Du må kanskje installere modemet hvis du har brukt en alternativ modem for en tid, hadde datamaskinen service eller oppgraderte operativsystemet. Mens denne oppgaven er ikke vanskelig, det kan være frustrerende hvis du ikke har jobbet med modem i en stund.

Bruksanvisning

1 Besøk modemet produsentens hjemmeside og laste ned drivere og / eller installasjonsprogramvaren for ditt spesifikke modem.

2 Pakk drivere og / eller installasjonsfilene til en plassering på datamaskinen som er lett å finne, for eksempel en mappe på skrivebordet.

3 Kjør installasjonsfilen, hvis man fulgte med nedlastingen for å installere den nødvendige programvaren for modemet til å fungere ordentlig.

4 Høyreklikk på "Min Datamaskin" og velg "Properties". Klikk på "Maskinvare" -fanen i vinduet Systemegenskaper og klikk deretter på "Device Manager."

5 Finn modemet på Enhetsbehandling-vinduet (hvis du ikke finner modemet oppført, velger du elementet med en gul "!" Ved siden av. Når du har funnet oppføringen for modemet, klikk på "Driver" -kategorien ; deretter "Oppdater driver."

6 Velg "Nei, ikke denne gangen" når du blir spurt om du vil at Windows automatisk skal søke etter driveren og klikk "Next". Deretter velger du "Installer fra en liste eller en bestemt plassering." Du vil da få et navigasjonsvindu. Finn plasseringen av de nedlastede drivere og dobbeltklikk på mappen de er i.

7 Følg resten av instruksjonene på skjermen og modemet vil har blitt reinstallert.

Hint

  • Når du laster ned drivere fra modemet produsentens webside, må du kontrollere at du får modemet nyeste driveren.