Slik installerer eller endrer du en datamaskinens optiske stasjon

Datamaskiner benytte et system av komponenter for å operere med maksimal ytelse. Mange programmer og programmer er lagret på medier som krever en optisk stasjon for å tolke sine data. Optiske stasjoner er vanligvis bare DVD eller CD-ROM-stasjonen på datamaskinen. Disse stasjonene noen ganger mislykkes eller trenger å oppgradere til en nyere modell, som krever at brukeren å installere eller endre datamaskinens optiske stasjonen.

Bruksanvisning

1 Trekk ut strøm eller A / C ledningen fra baksiden av saken eller direkte fra stikkontakten. Trykk og hold inne strømknappen på datamaskinen i noen sekunder for å fjerne eventuell resterende kostnader innenfor hovedkort kondensatorer.

2 Åpne datamaskinen saken for å få tilgang til den optiske stasjonen. Ta av dekselet eller panel ved å manipulere en rekke fingerskruene eller skyve en sidepanelet.

3 Finn den optiske stasjonen i maskinen saken stasjonsbrønner. Se etter de optiske stasjoner nær toppen av datamaskinen saken. Forsiktig flytte noen ledninger for å avsløre den optiske stasjonen.

4 Koble eventuelle ledninger fra baksiden av den optiske stasjonen. Ledningene kan ligne en flatkabel eller en tynn ATA-kabel. Fjern de fire-Pinned, multi-farget strømkabel, så vel.

5 Fjern skruene som holder den optiske stasjonen til hoved av skinner i saken. Vanligvis er det fire til åtte Philips skruer som holder stasjonen i.

6 Skyv den optiske stasjonen fra forsiden av datamaskinen saken. Skyv stasjonen fra baksiden til du kan få tak på stasjonen fra forsiden. Trekk stasjonen ut av saken.

7 Sett nye optiske stasjonen inn i samme stasjon, og følger disse trinnene i motsatt for å installere den nye optiske stasjonen.

Hint

  • Resirkulere den gamle optiske stasjonen ved å donere den til en datamaskin forhandler eller veldedig organisasjon eller skole.
  • Installer den gamle optiske stasjonen inn i noen eksisterende åpen stasjonsbrønn for en annen praktisk alternativ til den nye optiske stasjonen.
  • Hindre statisk elektrisitet ved håndtering av PC-komponenter eller arbeider inne i datamaskinen saken. Trykk på innsiden av saken en gang åpnet for å fjerne eventuell statisk energi.