Slik installerer eller reparerer Internet Explorer

Internet Explorer, mye som andre nettlesere, kan du surfe på Internett for ulike typer innhold (for eksempel musikk, shopping). Det kan integreres med add-ons som verktøylinjer og ActiveX-programmer. Det er tider det kan kjøre inn visningsfeil og tilkoblingsproblemer som hindrer deg i å få tilgang websider. Med noen få enkle feilsøkingstrinn og retningslinjer, kan du reparere Internet Explorer eller installere det på nytt om nødvendig.

Bruksanvisning

1 Tilbakestill nettleseren hvis du kjører inn i problemer. For å gjøre dette, starter Internet Explorer og klikk på "Verktøy" -knappen. Rull ned og klikk "Alternativer for Internett" for å åpne alternativ konsollen.

2 Klikk på "Avansert" og klikk på "Reset" -knappen. Klikk "OK" for å lagre endringene. Hvis du fremdeles kjører inn i problemer, gå til neste trinn for å avinstallere og installere nettleseren.

3 Klikk på Windows "Start" -knappen, og klikk på "Control Panel". Klikk "Legg til eller fjern programmer" eller "Avinstaller et program" for å åpne programmer vinduet.

4 Bla gjennom programmene vinduet og klikk "Vis installerte oppdateringer." Klikk på Internet Explorer versjon installert på datamaskinen din og klikk "Fjern / Avinstaller." Skriv inn administratorpassordet hvis du blir bedt om. Start datamaskinen på nytt når avinstalleringen er fullført.

5 Gå til Internet Explorer nedlastingssiden (se Ressurser) og klikk "Last ned". Klikk "Download Now" og klikk "Lagre" for å laste ned installasjonsfilen på skrivebordet.

6 Dobbeltklikk på installasjonsfilen Internet Explorer fra skrivebordet og klikk "Kjør" for å åpne installasjonsveiviseren.

7 Klikk på "Jeg godtar" etter å ha lest vilkårene og betingelsene. Velg målmappen for å lagre programmet til og klikk "Install" for å installere Internet Explorer på datamaskinen.