Slik installerer eller Update Gratis Adobe Reader

Hvis du har problemer med å vise dokumenter på nettet, kan datamaskinen ikke har Adobe Reader eller Adobe Reader kan være en out-of-date versjon. En rask tur til Adobes nettsted kan løse enten problem.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til Adobes nettsted.

2 Se etter avsnittet "Last ned". Velg "Adobe Reader" fra listen.

3 Kontroller at Adobe Reader på siden er kompatibel med datasystemet. Nettstedet oppdager din plattform og viser hvilken versjon det anses å være den mest kompatible. Hvis versjonen ikke er riktig, klikker du på "Har du et annet språk eller operativsystem?" å gå til en side der du kan legge inn ditt operativsystem og språk informasjon.

4 Klikk "Last ned nå." Vent mens nedlasting av filer. Hvis det er nødvendig, dobbeltklikker på .dmg-filen for å utvide den.

5 Klikk på installasjonspakken. Følg instruksjonene på skjermen for å installere Adobe Reader.

Hint

  • Hvis du har en tidligere versjon av Adobe, vil en pop-up be deg om å reparere eller fjerne eldre versjon. Klikk på Reparer for å spare tid. Hvis Adobe fortsatt ikke fungerer etter installasjonen. Gjenta prosessen, men Fjern gammel versjon av Adobe stedet for å reparere.
  • Hvis noen flere pop-up bokser vises på noe tidspunkt under denne prosessen. Klikk OK, Run, Last ned, eller Installer etter behov.
  • Adobe oppdaterer Reader jevne mellomrom. Etter den første installasjonen, sender Adobe en påminnelse når en ny versjon er tilgjengelig. Oppdater når du blir bedt om å holde seg oppdatert.