Slik installerer en ActiveX At Windows Blocks

Slik installerer en ActiveX At Windows Blocks


ActiveX-kontroller er små, nedlastbare programmer som kjører i Internet Explorer. Internet Explorer laster ned ActiveX-kontroller fra nettsteder som bruker kontrollene på sine nettsider. Noen ganger kan en kontroll vil be om tillatelse til å installere. Andre ganger vil den automatisk installeres. Hvis ActiveX sikkerhet er satt til "High" Windows vil blokkere ActiveX-kontrollen, og nettleseren vil ikke være i stand til å installere den. For å oppheve blokkeringen ActiveX-kontroller, oppdaterer sikkerhetsinnstillingene.

Bruksanvisning

1 Åpne Internet Explorer. Klikk "Verktøy" og velg "Alternativer for Internett" for å få tilgang til Alternativer for Internett på datamaskinen din.

2 Klikk på "Sikkerhet". Du vil se fire sikkerhetssoner i "sikkerhetssoner" panel. Klikk på "Internett" sone for å markere det.

3 Klikk på "Egendefinert nivå". Dette vil åpne "Security Settings" -vinduet.

4 Finn delen som heter "ActiveX-kontroller og plugin-moduler." Denne delen inneholder 11 forskjellige ActiveX sikkerhetsalternativer. Du vil se "Deaktiver" og "Aktiver" radioknapper under hvert alternativ. Noen alternativer vil ha en ekstra knapp som heter "Spør".

5 Finn et alternativ i ActiveX delen som er satt til "Disable". Endre innstillingen til "Spør" hvis dette alternativet er synlig. Hvis "Spør" alternativet ikke vises, endre det til "Enable".

6 Gjenta denne prosessen for alle andre alternativer i ActiveX-delen som har en innstilling for "Deaktiver." Når du er ferdig, vil alle alternativene settes til enten "Aktiver" eller "Spør".

7 Klikk "OK" for å lukke vinduet. Når du besøker et nettsted som forsøker å laste ned en ActiveX-kontroll, vil Internet Explorer installere den eller be deg om tillatelse til å installere den.

Hint

  • Du vil ikke finne disse innstillinger kontroller i andre nettlesere. Internet Explorer er den eneste nettleseren som bruker ActiveX-kontroller. "Aktiver" og "Spør" innstillinger gir samme grad av sikkerhet. Hvis du velger "Spør", nettleseren vil be deg om før du installerer en ActiveX-kontroll. Hvis du velger "Enable" nettleseren vil installere kontrollen uten noen spørsmål.