Slik installerer en ActiveX Mypoints Toolbar

Slik installerer en ActiveX Mypoints Toolbar


MyPoints er et nettbasert program der du kan registrere deg og få poeng for å kjøpe fra enkelte kjøpmenn online. Når du når et visst antall poeng, blir du tilbudt ditt valg av en pris i henhold til hvilke som du er kvalifisert for, basert på poengene. Den MyPoints verktøylinjen lar deg surfe på nettet fra den og den viser dine MyPoints på den øke etter hvert som du handler, så det er praktisk for MyPoints brukere. Men for å installere verktøylinjen MyPoints, må du installere en ActiveX-kontroll før nedlastingen starter.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Last ned MyPoints" verktøylinje link. En lang, tynn, horisontal, gul linje vises øverst i nettleseren som ber deg om å tillate ActiveX-kontrollen.

2 Høyreklikk på linjen for å føre to alternativer skal vises.

3 Klikk på "Installer ActiveX-kontroll." Nedlastingen spørsmål dukker opp. Klikk "Kjør" og deretter følge trinnene i installasjonsveiviseren for å installere MyPoints verktøylinjen på din datamaskin.

Hint

  • Bruk den samme prosessen når bedt om å godta noen ActiveX-kontroll.
  • Bare installere ActiveX-kontroller fra nettsteder som du stoler på, fordi det er ActiveX-kontroller der ute som kan skade datamaskinen din. Vurdere å gjøre forskning på nettsiden før du stoler på det å installere den.