Slik installerer en britisk tastaturoppsett

Slik installerer en britisk tastaturoppsett


Arbeider på en datamaskin med en utenlandsk tastaturoppsett kan være tidkrevende og frustrerende. Selv om de fleste datamaskiner be deg om å velge regionale innstillinger under den første installasjonen av operativsystemet, er det enkelt å velge en britisk tastaturoppsett i Windows til å korrespondere med oppsettet på tastaturet.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen og åpne "Control Panel" fra "Start" -menyen.

2 Slik installerer en britisk tastaturoppsett

Du kan endre tastaturoppsettet gjennom "for region og språk" i kontrollpanelet.

Velg "for region og språk" (Klokke, språk og region i Vista) fra "Control Panel" -menyen. Fanene her kan du endre region bestemt visnings og inngang på din maskin.

3 Klikk på fanen "Språk" og velg deretter "Details". Du vil bli tatt til "Teksttjenester og inndataspråk" -kategorien, der du kan velge alternative tastaturoppsett.

4 Installer Storbritannia tastaturoppsettet til "Language Bar" -menyen. Hvis alternativet til å velge English (United Kingdom) ikke vises i boksen som viser de installerte tastaturoppsett, må du laste det. Klikk på "Legg til" -knappen, velg engelsk (Storbritannia), og klikk deretter på "OK".

5 Kontroller at alternativet til å velge English (United Kingdom) er tilgjengelig fra "Installerte tjenester" boksen.

6 Velg "Språk Bar" innstillinger. Hvis du ofte skrive i ulike språk og bruke mer enn ett tastatur som en konsekvens, kan du enkelt veksle mellom tastaturoppsett ved å sette tilgjengeligheten av "språklinjen." Før du klikker "OK" nederst på den "Teksttjenester og inndataspråk Språk" -fanen for å laste inn nye tastaturoppsett, velg "språklinjen" fra "Innstillinger" under "Installerte tjenester" -menyen. Her kan du velge hvordan og hvor du skal få tilgang til "Språk Bar" med alternativer for å vise den på skrivebordet eller oppgavelinjen.

7 Velg English (United Kingdom) fra "Språk Bar."

8 Slik installerer en britisk tastaturoppsett

Når du har endret datamaskinens inndataspråk, kan du nyte alle funksjonene i tastaturet.

Installer English (United Kingdom) tastatur og begynn å skrive. Du må enten koble tastaturet til tastaturet porten på baksiden av maskinen eller setter inn USB-pluggen.

Hint

  • Hvis du regelmessig endre tastaturoppsettet, er det lurt å sørge for at språklinjen er tilgjengelig fra oppgavelinjen hvor et ikon viser språket maskinen bruker for øyeblikket.
  • Når du velger tastaturoppsettet du vil installere, sørge for at du velger riktig underkategori. I dette tilfellet, kan du klikke på engelsk (Storbritannia). Velge English (United States) eller noe annet alternativ vil resultere i inngangsinnstillingene ikke korresponderer med tastaturoppsettet.