Slik installerer en Harmony Wireless Extender

Harmony RF Wireless Extender er en enhet som lar deg kontrollere opptil åtte stykker av elektronisk maskinvare med én fjernkontroll. Det fungerer ved konvergerende mottakere fra mange enheter på ett sted, noe som gir en fjernkontroll som normalt har begrenset kontroll over to eller tre enheter for å sende signaler gjennom det å nå åtte mottakere. Du kan bruke Harmony Wireless Extender til å styre TV, kabelboks, DVD-spiller, stereo og andre deler av utstyret i hjemmet ditt med en enkelt fjernkontroll.

Bruksanvisning

1 Slå på datamaskinen.

2 Koble en USB-kabel til en USB-port på datamaskinen og deretter koble den til USB-porten på Harmony Wireless Extender. Datamaskinen vil gjenkjenne at enheten er koblet til.

3 Sett inn programvare-platen som fulgte med enheten i den optiske stasjonen. I datamaskiner med Windows-operativsystemer, vil en installasjonsveiviser vises på skjermen ved innsetting av platen for å veilede deg gjennom prosessen.

For Mac-operativsystemer, må du klikke på platen ikonet på skrivebordet, og klikk deretter på "Mac" -mappen, og til slutt, vil du klikker på "Harmony Remote Software.mpkg" for å starte installasjonen.

4 Monter Wireless Extender nær stedet der du lagrer enhetene at det vil kontrollere Harmony.

5 Fjern klistremerket på hver emitter du vil bruke, og plassere en emitter nær signalmottakeren på enheten hvis fjern det vil kontrollere. For eksempel, hvis du trykker på en knapp på kabelen fjernkontrollen, vil et lys på kabelboks blinke. Du vil plassere emitter nær lyset på kabelboksen.

6 Plugg hver emitter som du bruker til Harmony Wireless Extender.

7 Plugg Harmony Wireless Extender strømadapteren til en strømkilde og signalene fra alle enhetene vil bli utvidet.