Slik installerer en HP Deskjet 6800 for Wireless

Slik installerer en HP Deskjet 6800 for Wireless


HP Deskjet 6800-serien inkluderer Wi-Fi-tilkobling som gjør det mulig å skrive ut fra en hvilken som helst datamaskin som er koblet til nettverket. Det betyr at en riktig konfigurert datamaskin som er koblet til nettverket via en nettverksruter eller hub er i stand til å skrive ut dokumenter, så lenge det er innenfor rekkevidden til ruteren, selv om det er i et annet rom. HP 6800 er konfigurert og klar til utskrift på mindre enn 20 minutter, og prosessen er enkel, selv for en nybegynner.

Bruksanvisning

1 Skriv ned Service Set Identifier av det trådløse nettverket og passordet hvis det er aktuelt. SSID er navnet på den trådløse ruteren at datamaskinene på nettverket koble til og passordet er det samme som brukes til å koble en ny datamaskin til nettverket. SSID vises ved å holde musen over internett ikonet i systemstatusfeltet. Kontakt nettverksadministratoren om passordet.

2 Koble skriveren til ruteren via Ethernet-kabelen. Denne kabelen er kun nødvendig under det første oppsettet og kan fjernes når installasjonen er fullført.

3 Sett installasjons-CD i en av datamaskinene på nettverket, og følg instruksjonene på skjermen.

4 Velg "Wireless" som tilkoblingstype og trykk "Next".

5 Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen. Programvaren vil be om SSID og passord noterte i trinn 1.

6 Koble skriveren fra ruteren og sette inn installasjons CD til en annen datamaskin på nettverket, og fortsett som angitt ovenfor. Gjenta denne prosessen for hver datamaskin på nettverket.