Slik installerer en HP Officejet 7410

HP Officejet 7410 er en alt-i-ett-skriver som kan brukes til flere oppgaver som utskrift, kopiering, skanning og faksing filer. Ved hjelp av installerings-CDen som fulgte med skriveren, må du installere enheten til datamaskinen før du begynner å skrive ut dokumenter. Installasjonen CDen inneholder programvaren som skriveren trenger for å etablere en forbindelse med datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Fjern alle innpakningsteiper som dekker deler av maskinvaren. Hvis du nettopp har kjøpt skriveren, inspisere innholdet i boksen for hardware deler som du fortsatt trenger å feste. Hvis kontrollpaneloverlegget ennå ikke er festet, justere den på toppen av enheten, og trykk den ned for å feste den på plass.

2 Plasser tosidig dupleksenhet på baksiden av skriveren til den klikker på plass. Fjern "utskuffen," skyv "papirbreddeskinnen" og sette inn et papir i materen for å justere lengden. Sett tilbake "output brett" og åpne opp "forlengeren."

3 Koble telefonledningen som leveres med skriveren fra telefonporten av enheten når du kobler den andre enden til veggkontakten. Koble strømkabelen fra strømporten på HP 7410 til et strømuttak.

4 Slå på skriveren og vent til det grønne lyset på strømknappen blir solid. Løft dekselet og sett inn blekkpatronene i sine respektive blekk vogner. Plasser tricolor kassetten inn i vognen med en grønn dekselet og plasser den sorte patronen inn i den med en svart deksel. Trykk kassetten ned til den klikker på plass. Lukk dekselet.

5 Installer skriveren til datamaskinen. Sett skriveren installasjons CD i CD- eller DVD-stasjonen, følg instruksjonene og starte datamaskinen på nytt.

Hint

  • Vær oppmerksom på at du kobler til USB-kabelen fra skriveren til porten på datamaskinen bør komme under driverinstallasjonen. Du vil bli bedt om å koble kabelen under installasjonsprosessen.