Slik installerer en HP PSC 950Xi Printer

Slik installerer en HP PSC 950Xi Printer


HP PSC 950Xi skriver er en av Hewlett Packards alt-i-ett-skrivere, som bruker ink jet teknologi. Den 950Xi er i stand til å ikke bare skrive ut dokumenter, men det kan også skanne, fakse og lage kopier av dokumenter og bilder. For å bruke skriveren i Windows XP skriverdrivere og programvare må være installert. Med programvare og drivere installert skriveren og datamaskinen kan kommunisere. Installasjonen av PSC 950Xi drivere og programvare som kan gjøres med installasjons CD eller HPs nettsted.

Bruksanvisning

1 Slå på PSC 950Xi og datamaskinen. Kontroller at skriverens USB-kabelen er ikke koblet til datamaskinen på dette tidspunktet.

2 Sett PSC 950Xi installasjon CD hvis du har det. Hvis du ikke har CDen, åpne datamaskinen nettleser og gå til www.hp.com. På HP hjemmesiden, klikk på "Støtte og drivere" og velg "Last ned drivere og programvare." Skriv "PSC 950Xi" i den tomme boksen nedenfor og klikk "Go". Velg "Windows XP" fra listen over operativsystemer på neste side.

3 Klikk på "Last ned Driver" på neste side. En dialog nedlasting boks vises. Klikk "Lagre" og velg et sted på datamaskinen for å lagre installasjonsprogramvaren du er i ferd med å laste ned, og trykk deretter på "Enter". Vent til programvaren for å laste ned helt, og deretter finne filen der du lagret den på datamaskinen. Dobbeltklikk på installeringsprogrammet og følg instruksjonene på skjermen du får. Start datamaskinen på nytt når skriverens programvare er installert.

4 Koble USB-ledningen til datamaskinen, slik at ledningen er satt helt inn i skriveren og datamaskinen.