Slik installerer en Internet Information Server

Slik installerer en Internet Information Server


En Internet Information Server (IIS) kan du være vert for nettsteder fra din egen datamaskin. Selv om du fortsatt må kjøpe et domenenavn, kjører en IIS fra din egen datamaskin vil spare deg fra å måtte kjøpe hosting fra en ekstern kilde. Microsoft Windows har en IIS-tjenesten er innebygd i Windows-komponenter. Selv om denne tjenesten isn & # 039; t lastet når du installerer Windows, kan du enkelt sette opp funksjonaliteten til denne komponenten ved hjelp av Windows-installasjonsplaten.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" og klikk på "Control Panel". Dobbeltklikk på "Legg til eller fjern programmer". Klikk på "Legg til / fjern Windows-komponenter" på venstre side av Legg til eller fjern programmer dialogboksen.

2 Scroll ned og plassere en hake ved siden av "Internet Information Server (IIS)." Klikk på "Next" og vent til veiviseren for Windows-komponent for å begynne å installere Internet Information Server. Sett inn Windows-installasjonsplaten når du blir bedt, og klikk "OK" for å fullføre IIS installasjonen.

3 Test din nylig installerte Internet Information Server ved å åpne en nettleser på en datamaskin som ikke er på samme LAN som datamaskinen du installerte IIS på. Kontroller at datamaskinen er koblet til Internett. Skriv inn URL-adressen til hjemmekatalogen datamaskinen med IIS. Hvis nettleseren ikke returnere en feil, da du installerte Internet Information Server riktig.