Slik installerer en isolert Pane i en Aluminum Window Frame

De fleste moderne vinyl eller aluminium isolerte glassvinduer er dobbelt panelet, noe som betyr at de har en barriere av luft eller inert gass slik som argon. Gassen inneholdt mellom glassrutene med en tetning som omgir kantene av glasset. Når dette segl går dårlig, kan fuktighet samle mellom rutene og forårsake kondens. Installere en isolert ruten i en ramme vindu aluminium vil kreve fjerning av gamle glass fra vinduet eller skjerf.

Bruksanvisning

1 Ta av vinduet panelet fra rammen. Hvis vinduet panelet er stasjonær skruene plassert på toppen og bunnen av panelet må fjernes med en skrutrekker. En glidende panel kan fjernes ved å løfte opp på panelet og trekke på bunnen for å frigjøre den fra sporet.

2 Pakk den gamle glassrute fra rammen. Demontere vinduskarmen ved hjelp av en skrutrekker til å fjerne skruene som holder panelet sammen. Trykk på rammen med en gummihammer for å skille den fra glasset.

3 Undersøk rammen for å se om det er noen gummi stopper eller avstandsstykker i hjørnene av rammen. Hvis noen blir funnet sett dem til side fordi de vil være nødvendig når du installerer den nye glassrute.

4 Sett gummi stopper tilbake i rammen og plasser den rundt den nye glassrute. Stram skruene med en skrutrekker for å feste glass i rammen.

5 Bruk en caulk pistol for å søke caulk eller tetningsmasse til vinduet. Kjør en perle av caulk rundt kanten ramme og glass. Dette vil gi en barriere mot fuktighet samt demping glasset mot rammen.

6 Sett panel tilbake i rammen åpning og skru inn skruene, om nødvendig.

Hint

  • Alle materialer kan kjøpes på et hjem forbedring butikken som Lowes eller Home Depot.Place rammen på et bord eller en flat overflate før du tar ut glasset.
  • Bruk alltid kraftige hansker når du arbeider med biter av glass.Do ikke bruke vanlig vinduskitt å forsegle glasset til rammen.