Slik installerer en Lexmark 4270-skriver

Slik installerer en Lexmark 4270-skriver


Lexmark X4270 er en alt i ett skriver, kopimaskin og faksmaskin med håndsett som kan brukes som en vanlig telefon. Ved å kombinere alle disse enhetene, Lexmark har produsert en del av kontorutstyr som sparer plass, så vel som å være en allsidig multifunksjonsverktøy. Med bruk av USB-tilkobling, kan Lexmark X4270 være koblet til en datamaskin som kjører Microsoft Windows, og kan skrive ut hele fargedokumenter fra Windows-programmer.

Bruksanvisning

1 Trykk på høyre piltast på skriverens kontrollpanel for å bla gjennom landets navn og trykk på "Velg" -knappen på ønsket alternativ. Den høyre piltast er i sentrum av kontrollpanelet plassert ved siden av et plusstegn.

2 Bruk talltastaturet til å angi dato, klokkeslett, navn og telefonnummer for enheten. Trykk på talltast til ønsket bokstav vises å avslutte inntastingen ved å trykke på "Velg" -knappen. Hvis to ønskede bokstaver på rad er allokert til den samme talltast, velger du den første bokstaven og vent noen sekunder til markøren beveger seg, klar for neste tegn.

3 Fyll papirskuffen med vanlig papir og åpne patrondekselet og kontrollpanelet ved å vippe dem oppover. Fjern beskyttelsestapen fra blekkpatronene og sett dem inn i patronen vugger blekk, klikke dem på plass. Lukk patron og kontroll panel dører.

4 Trykk "Select", og trykk deretter på høyre piltast for å bla gjennom blekkpatronen Number. Trykk på "Velg" når blekkpatronen nummeret vises. Gjør dette for farge og svart-hvitt-kassetter.

5 Koble Lexmark skriveren til datamaskinen med USB-kabelen som følger med. Klikk på "Avbryt" når det installerer ny maskinvare veiviseren vises.

6 Sett inn installasjons CD-ROM-en i datamaskinen for å installere skriverprogramvaren. Hvis installeringsprogrammet ikke starter automatisk, klikker du på "Start", "Run" og deretter "Browse". Dobbeltklikk på Lexmark CD-ROM vises i CD-ROM-stasjonen, og klikk "OK."