Slik installerer en Lexmark Z22 blekkpatron

Skrive ut fotografier, tekstdokumenter og andre elementer med en skriver krever bruk av en blekkpatron. Det er noen trinn som kreves for å lykkes få skriveren jobber med nyinnkjøpte blekkpatron. Med noen enkle forslag, vil du snart lære å installere en Lexmark Z22 blekkpatron.

Bruksanvisning

1 Åpne Lexmark Kontrollpanel ligger på din datamaskin for å starte installasjonen av blekkpatronene. For å få til dette området, kan du klikke på ikonet på skrivebordet eller åpne "Programmer" -menyen. Etter åpning av Lexmark Kontrollpanel, velge utskrifts kassetten settes alternativet.

2 Klikk på "Install Svart Cartridge" eller "Install Color Cartridge" kommandoen før den faktiske fysiske innsetting av en blekkpatron. Når dette er gjort, plukke opp blekkpatronen du skal installere i din Lexmark Z22 skriver. Inspiser det for noen merkbare feil som kan hindre den fra å jobbe med Lexmark Z22-skriveren. Hvis du oppdager en feil, legg den tilbake i originalemballasjen for en mulig retur.

3 Fjern stripe tape som beskytter blekkpatronen. Når du tar av dette båndet, gjør det forsiktig og unngå å berøre den eksponerte kobber området som ligger på baksiden av blekkpatronen. Hvis du prøver å bruke blekkpatron uten å fjerne tapen, vil det føre til at Lexmark Z22 skriver slutter å fungere som den skal.

4 Sett blekkpatronen inn i din Lexmark Z22 skriver ved å sette det inn i riktig patronholderen. Du vet at det har blitt satt inn korrekt når du hører en klikkelyd. Gjenta denne prosessen for hver blekkpatron som må settes inn i skriveren. Lukk Lexmark Z22 skriverdekselet når du er ferdig.

5 Juster nylig installerte blekkpatronen ved å skrive ut testsider. Disse testene vil garantere at hele installasjonen er gjort på riktig måte. Når du har installert blekkpatronene, vil Lexmark Z22 automatisk be om at du teste skriveren. Innen noen få minutter med testing, vil du være i stand til å avgjøre om blekkpatronene er riktig fungerer med skriveren.

Hint

  • Les alltid de medfølgende instruksjonene når du installerer en splitter nye blekk cartridge.Always bruke hansker når du installerer eller fjerner blekkpatroner, fordi de kan lekke.
  • Ikke prøv å installere en blekkpatron med tape fortsatt festet til det.Ikke tvinge en blekkpatron i en vanskelig posisjon når installing.Avoid generiske blekkpatroner, fordi de ikke kan fungere riktig i skriveren.