Slik installerer en Magic Memory Stick

The Magic Memory Stick er en bærbar minneenhet som kan brukes i ulike elektroniske enheter fra et digitalt kamera til PSP (Play Station Portable). Den kompakte størrelsen og stort minne lagring gjør Magic Memory Stick ideell for slike enheter. Men for å installere pinnen inn i datamaskinen må enheten kobles direkte til datamaskinen mens staven er satt inn.

Bruksanvisning

1 Vend åpne lokket som huser minneenheter på kameraet, PSP eller annen elektronisk enhet du bruker. Det er ofte der batteriene er også. Du bør se toppen av minnepinne i en liten sporet.

2 Trykk ned på pinnen, og det vil dukke opp, slik at du kan trekke Magic Memory Stick ut av enheten med fingrene.

3 Sett inn minnepinne på samme måte, ved å åpne klaffen på kameraet eller en annen enhet, og skyv enheten inn i den medfølgende sporet. Press ned slik at den klikker på.

4 Koble USB-kontakten kabelen inn i enhetens USB-port. Plugg den andre enden av ledningen inn i datamaskinen.

5 Slå på enheten og datamaskinen vil staten en ny enhet er oppdaget. Hvis enheten er et kamera, og det er fotografering programvare installert på datamaskinen, starter den automatisk og laster ned bildene fra Magic Memory Stick.

6 Åpne "Min datamaskin" og velg "Flyttbar disk". Selve bokstaven til stasjonen kan variere, avhengig av enheten. Velg elementene du vil ha på datamaskinen fra minnepinne. Enten dra og slippe dem inn i en annen plassering på datamaskinen eller høyreklikk filene og velg "Kopier", deretter høyreklikker du på ønsket sted på datamaskinen, og klikk "Lim inn."