Slik installerer en Quad Core-prosessor

Å vite hvordan du installerer en quad-core prosessor er en integrert del av å bygge eller oppgradere et datasystem. Mens muligens en av de viktigste oppgraderingsprosesser du kan påta seg, er det enkelt og raskt å gjøre. Selv forsiktig håndtering må følges, installere en quad-core prosessor er en lett oppgave, og kan gjøres på noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Åpne prosessoren festemekanismen ved frigjøring av prosessorsokkelen spaken til den side av oppbevaringsenheten. Denne kontakten er plassert øverst til venstre området av styret.

2 Løft prosessoren låsebrakett som dekker kontakten. Denne braketten åpner på et hengsel bort fra prosessorsokkelen.

3 Sett quad-core prosessor inn i prosessorsokkelen på hovedkortet. Denne kontakten er utformet slik at prosessoren vil bare passe i en retning. Prosessoren må faller lett på plass. Lukk socket prosessor låsebrakett over prosessoren. Fest låsebrakett ned på quad core prosessor ved å låse kontakten oppbevaring spaken tilbake på plass.

Hint

  • Pre-plan alle prosessor installasjoner for å unngå skade på maskinvaren.
  • Tvinge en quad-core prosessor på sokkelen i feil retning vil skade prosessoren og muligens motherboard.Never berøre prosessorpinnene eller stikkontakt pins når du installerer en quad core prosessor.