Slik installerer en Sonnet Tempo-kort

Slik installerer en Sonnet Tempo-kort


The Sonnet Tempo er en add-in SATA harddisk kontroller som er kompatibel med både Mac og Windows-maskiner. Den støtter opp til fire SATA1 eller SATA2 harddisker i eksterne kabinetter. The Sonnet Tempo bruker et PCI-e 4x, 8x eller 16x sporet og er en levedyktig løsning for store mengder ekstern lagring. The Sonnet Tempo kan installeres i din Mac eller Windows PC i mindre enn 30 minutter.

Bruksanvisning

1 Slå av datamaskinen. Fjern strømkabelen fra strømforsyningen. Trekk ut alle enheter som er koblet til datamaskinen, for eksempel skjerm, skriver, høyttalere, etc.

2 Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne de to skruene fra baksiden av venstre sidedeksel og ta av dekselet. Legg maskinen på høyre side slik at du ser ned til datamaskinen.

3 Finn en ledig 4X, 8X eller 16X PCI-e slot. Bruk Phillips skrutrekker for å fjerne skruen fra havnen dekselet på baksiden av datamaskinen saken overfor sporet. Ta av dekselet.

4 Trykk forsiktig Sonnet Tempo kortet inn i sporet mens kø monteringsplate - som er formet som portdeksel - med baksiden av saken. Fest kortet med Phillips skruen som holdt i portdeksel.

5 Stå opp datamaskinen. Sett på sidedekselet og skruer, plugg i alle enhetene du unplugged, koble til strømledningen og slå på datamaskinen.

6 Last inn programvaren disk i DVD-stasjonen. Følg instruksjonene for å installere programvaren. Start datamaskinen på nytt. Plugg inn den eksterne SATA-disker.