Slik installerer en Subversion av Windows XP

Slik installerer en Subversion av Windows XP


"Microsoft Windows XP" sub-versjoner er kalt "Service Packs." Når det angis en bestemt versjon av et Microsoft operativsystem, for eksempel Windows XP, er den riktige protokollen til å angi "Service Pack x", eller "SPX", etter den versjonen av Windows (her "x" er versjonsnummeret av tjenesten pakke). For eksempel, den eneste tiden støttet sub-versjon av Windows XP er "Service Pack 3" eller "Microsoft Windows XP SP3". Oppdateringspakker er en kraftig omlegging mange av kjernefilene i operativsystemet, og er relativt enkle å installere.

Bruksanvisning

Slik installerer Service Pack 3 På Microsoft Windows XP

1 Backup av viktige filer og mapper på måldatamaskinen bruker Windows backup verktøyet (se Ressurser). Hvis "Windows XP Professional" er installert, kan du bruke den samme backup verktøyet til å lage en "automatisert systemgjenoppretting", eller ASR, innstilt. Dette gjøres ved hjelp av "ASR Wizard", som kan finnes i "Verktøy" -menyen i programmet "Advanced Mode".

2 Deaktiver eventuelle antivirusprogrammer som er installert på datamaskinen.

3 Sørg for at det er minst 1,5 GB ledig diskplass på stasjonen som Windows XP er installert på ved å dobbeltklikke på "Min datamaskin" på skrivebordet eller i "Start" -menyen, høyreklikke på ikonet for stasjonen som Windows er installert på, vanligvis stasjon C, og klikke på "Egenskaper". Den ledige plassen vil bli vist ved siden av et rosa ikon.

4 Pass på at det ikke finnes andre brukere logget inn i datamaskinen, og at dagens logget på kontoen tilhører den lokale "Administratorer" gruppe. Dette kan bekreftes ved å klikke på "Start" -knappen, klikke på "Control Panel" klikke "Brukerkontoer" og sikre at ordene "administrator" vises under ikonet for brukerkontoen som ble brukt ved innlogging.

5 Åpne nettleseren, gå til "Microsoft Windows XP SP3 Last ned" (se Ressurser) og klikk på "Last ned" -knappen.

6 Lagre "WindowsXP-KB936929-SP3-x86-NOR.exe" kjørbar fil til en plassering på den lokale harddisken, for eksempel "C: \ temp".

7 Åpne "Windows Explorer" ved å klikke på "Start" -knappen, "Alle programmer," "Tilbehør" og deretter på "" -ikonet Windows Utforsker.

8 Dobbeltklikk på "Min datamaskin" på venstre side og klikk på ikonet for stasjonen der "WindowsXP-KB936929-SP3-x86-NOR.exe" kjørbar fil ble lagret, for eksempel "C:". På høyre side, dobbeltklikker du den aktuelle mappeikoner for å komme til stedet der filen ble lagret.

9 Dobbeltklikk på "WindowsXP-KB936929-SP3-x86-NOR.exe" -ikonet på høyre side for å åpne den.

10 Filene vil trekke ut og en veiviser vil vises. Følg instruksjonene i veiviseren for å installere oppdateringspakken.

Hint

  • Hvis du bruker "Windows Internet Explorer" som nettleser, er det mulig å gå til "Windows Update" (se Ressurser) og installere oppdateringspakken direkte derfra.
  • Datamaskinen kan starte på nytt automatisk under installasjonen.