Slik installerer en tilpasset Blogger mal

Slik installerer en tilpasset Blogger mal. Du kan opprette og installere en tilpasset blogger mal for bloggen din. Mange nettsteder tilbyr gratis, tilpasset blogger maler. Bare finne en mal du liker, og sørg for at du kan endre grafikken. Sjekk vilkårene for tjenesten for bruk. Du må kanskje gi en link tilbake til den opprinnelige nettstedet for å bruke gratis mal. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

1 Sett opp din Blogger-konto på sin hjemmeside. Hvis du allerede har en, logge på.

2 Velg "Oppsett" på dashbordet skjermen. Deretter klikker du på "Rediger HTML". Last ned en full kopi av dette, og lagre den et sted på datamaskinen din som din sikkerhetskopi av den opprinnelige Blogger-oversikten.

3 Lag en kopi av all grafikken du har tenkt å bruke. Last opp en kopi til din egen hjemmeside, hvis du har en. Eller du kan bruke en gratis tjeneste som Photobucket.

4 Finn en mal du ønsker å bruke. Gratis er alltid bra, men hvis du ønsker å kjøpe en mal, er det fint også. Last ned den nye malen du har valgt. Ikke kopier noe under den svarte linjen nederst på siden. Lagre en kopi.

5 Gjør eventuelle endringer du liker å malene. Bruk grafikk for å tilpasse nye Blogger side. Lagre en kopi av denne versjonen.

6 Klikk på "Rediger HTML" i Blogger-oversikten. Deretter velger du «Utvid Widget Maler." Malen laster med en hake i boksen. Fjern den gamle koden, og erstatte den med den nye koden du har tilpasset. Kopier den nye koden i sin helhet.

7 Forhåndsvise endringene. Hvis alt ser bra ut, nyte din nye, egendefinert mal. Hvis malen fortsatt trenger redigering, gå tilbake og gjøre de nødvendige endringene.