Slik installerer en trådløs optisk mus

Slik installerer en trådløs optisk mus


Hvis den gamle arven stil mus har sett sine bedre dager, eller hvis du bare ønsker å oppgradere til en mer oppdatert pekeenhet, bør du vurdere å installere en ny trådløs optisk mus. En optisk mus er mer nøyaktig og presis enn en ball mus, og den trådløse funksjonen betyr at du ikke lenger være begrenset til et lite område av skrivebordet. Du kan installere en trådløs optisk mus på den stasjonære eller bærbare datamaskinen i noen minutter.

Bruksanvisning

1 Fjern den gamle musen ved å koble den fra datamaskinen og avinstallere programvare spesielt forbundet med musen.

2 Sett inn USB-kabelen fra den trådløse mottakerenheten for den nye musen til en ledig USB-port på din stasjonære eller bærbare datamaskin.

3 Vent til operativsystemet for å oppdage og konfigurere den trådløse mottakerenheten. Dette skal skje automatisk. Hvis du blir bedt om installasjons CD, sett den inn i CD / DVD-stasjonen på datamaskinen, og følg instruksjonene på skjermen som de dukker opp.

4 Fjern batteridekselet på undersiden av musen, eller trykker på utløserknappen for å åpne kroppen av musen og få tilgang til batterirommet. Installer AA eller AAA-batterier. Disse er vanligvis inkludert, men hvis ikke, må du din egen.

5 Trykk på strømknappen på undersiden av musen hvis den har en. På noen trådløse mus, må du trykke på en "Sync", "Finn", eller "Connect" knappen i stedet. Deretter trykker du på "Sync" knappen på den trådløse mottakerenheten slik at den kan kommunisere med musen.

6 Installere verktøyet som ligger på installasjons CD. Med de fleste trådløse optiske mus, er det utviklet programvare valgfritt. Men de verktøyene som leveres med mange mus gi programmering alternativer som lar deg tilpasse knappe oppdrag og lage klikk eller bevegelse snarveier.

Hint

  • Enkelte maskiner kan kreve en omstart før den trådløse optiske musen vil fungere. Hvis operativsystemet ber deg for en omstart av systemet, starter datamaskinen og musen skal fungere som forventet. Du kan lagre din gamle mus for backup, bruke den på en eldre datamaskin, eller donere den.
  • Hvis den trådløse frekvensen på trådløs mus i samme område som andre trådløse enheter i hjemmet, for eksempel trådløse telefoner, kan det hende at musen ikke fungerer ordentlig. Slå opp i installasjonsveiledningen for den trådløse musen på hvordan du kan endre frekvens overføres av mottakeren.