Slik installerer en WiFi ruter med Verizon DSL

Sette opp en trådløs router til bruk med Verizon DSL er en fin måte å gi mobil tilkobling i hele huset.

Bruksanvisning

1 Plugg den ene enden av en Ethernet-kabel til LAN-porten på WiFi-ruter og den andre enden til Ethernet-porten på datamaskinen. Nå slår opp den trådløse ruteren.

2 Finn fabrikk standard IP-adresse i ruteren anvisningen eller trykt på undersiden av ruteren. Du vil også trenge standard brukernavn og passord.
Vanligvis vil IP-adressen se omtrent slik ut, 192.168.0.1, og Netgear bruker ofte en standard BrukerID av "admin" med et passord for enten "passord" eller "admin".

3 Endre nettverksinnstillingene i systemet ved å klikke på "Start" og deretter "Innstillinger", velg "Network" og "eksterne tilkoblinger." (Windows 2000) Høyreklikk på "Lokal tilkobling" og "Velg Egenskaper". Marker Internet Protocol [TCP / IP] og klikk på "Properties" -knappen. Klikk for å plassere en prikk i midten av alternativknappen, "Bruk følgende IP-adresse" og klikk for å angi IP-adressefeltet. Skriv inn 192.168.0.2, og klikk på Subnet mask nedenfor som vil automatisk gå inn 255.255.0.0. Klikk "OK" for å lukke (TCP / IP) Internet Protocol vinduet, og klikk "OK" for å lukke Egenskaper for lokal tilkobling vinduet.
(Vær oppmerksom på - Windows 2000 vil kreve at du starter systemet, vil ikke Microsoft XP.)

4 Åpne en nettleser, skriver standard IP-adressen til ruteren i adressefeltet, og trykk på nettleserens "Enter". Skriv inn brukernavn og passord nøyaktig slik du ser dem i bruksanvisningen. Klikk "OK" for å få tilgang til ruteren.

5 Velg WAN-delen, finner muligheten til Hent IP-adresse automatisk "og aktivere den.
(Dette alternativet kan også bli referert til som Bruk DHCP.)

6 Velg LAN-delen, finner alternativet "DHCP server" og aktivere den.
(Se i ruterens manual for spesifikk terminologi som brukes av produsenten.)

7 Velg under Trådløs og fyll inn SSID. Det anbefales at du aktiverer sikkerhet; WAP og WEP er to sikkerhetsstandarder.
(Se i ruterens manual for modell spesifikke instruksjoner i sikkerhetsoppsettet.)

8 Klikk "Lagre", og ruteren må starte.

9 Koble en Ethernet-kabel mellom WAN-porten på ruteren og DSL-modem.

10 Koble DSL-modem, og når ruteren er ferdig starter opp, koble fra ruteren.

11 Koble til DSL-modem, og vente til den har endelig startet opp (eller trent, i industrien termer), koble deretter til ruteren, og vent til den fullt starte opp.

12 Klikk på "Start" -knappen, deretter "Innstillinger", velg "Network" og "eksterne tilkoblinger." Høyreklikk "Lokal tilkobling" og velg "Properties". Marker Internet Protocol [TCP / IP], og klikk på "Properties" -knappen. Klikk på alternativknappen, "Motta IP-adresse automatisk." Klikk "OK" for å lukke (TCP / IP) Internet Protocol vinduet og klikk "OK" for å lukke Egenskaper for lokal tilkobling vinduet.
(Vær oppmerksom på - Windows 2000 vil kreve at du starter systemet, vil ikke Microsoft XP.)

1. 3 Åpne en nettleser og teste Internett-forbindelsen.

14 Sjekk den trådløse tilkoblingen for å sikre at det fungerer.