Slik installerer en WordPress Blog til en Amazon S3 Cloud

Slik installerer en WordPress Blog til en Amazon S3 Cloud


Amazon.com sin S3 Cloud computing tjenester er et sett av alternative hosting plattformer som gir forbrukere og utviklere en ekstremt rask og rimelig måte å få områder oppe og går. Den primære fordelen Amazon tilbyr med denne tjenesten er en gratis tier som er perfekt for enkeltpersoner og bloggere som ikke har tenkt å ha høy trafikk nettsteder. WordPress blogging plattform er kompatibel med Amazons Microsoft-plattformen, som du kan dra nytte av via "Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)" add-on for Web Services-konto.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Amazon Web Services-konto. Hvis du ikke har en ennå, kan du kvittere for gratis.

2 Klikk på "Produkter" i hovednavigasjonsmenyen, og klikk deretter på "Amazon Elastic Compute Cloud (EC2)" linken. Velg en prising plan, hvis ønskelig, eller fortsette med gratis tier. Den frie alternativet er vanligvis nok til å håndtere en standard blogg.

3 Tast inn telefonnummeret ditt på bekreftelse. Amazon vil ringe nummeret og spille gjennom en registrert tekst som vil be deg om å skrive inn en 4-sifret PIN-kode som vises på resultatsiden. Amazon bruker dette som en form for menneskelig bekreftelse for å bekjempe svindel. Når PIN-koden blir akseptert, vil siden på nytt for å bekrefte abonnementet. Klikk "Fortsett", deretter "Complete Sign-Up".

4 Få tilgang til kontrollpanelet ved å klikke på "Logg inn på AWS Management Console" linken øverst på Amazon siden Web Services. Klikk på linken for å angi EC2 Console Dashboard og velg "US West" fra regionen menyen. Klikk på "Start Instance" for å starte opp din server.

5 Klikk på "Microsoft amis" -kategorien, skriv "Microsoft Web Platform" i søkefeltet og trykk "Enter". Den resulterende siden vil liste de tilgjengelige bilder du kan installere. Velg WordPress bildet og følg instruksjonene for å starte installasjonen. Du vil bli bedt om å skrive inn eller velge konfigurasjonen. Det anbefales at du starter med bare ett eksempel, og velg "små" forekomst type. Når spurt om å konfigurere eksempel, la standardene satt og fortsette til neste trinn.

6 Skriv inn et navn på "Opprett et nøkkelpar" siden og klikk "Opprett og last ned nøkkelparet." Denne filen fungerer som et sertifikat for å autentisere deg til S3 sky. Oppbevar den i en lett-å-finne og trygt sted på datamaskinen.

7 Fortsett til neste trinn, og klikk "Opprett en ny Security Group." Velg HTTP, HTTPS, MySQL, og RDP, og klikk "Legg til regel" for hver. Disse innstillingene lar deg administrere serveren og webhotell eksternt, og for besøkende å få tilgang til nettstedet. Fortsett til neste side og klikk "Start". Klikk "Lukk" på bekreftelsessiden.