Slik installerer en Xeon 3,6 GHz prosessor

Intel Xeon 3,2 GHz prosessor er en del av Intels virksomhet og server prosessor linje. Denne quad eller åtte kjerneprosessor kommer i flere konfigurasjoner og stiler, slik at du kan velge den som passer best for din bedrift behov. Intel Xeon kommer med en innebygd kjølesystemet på selve prosessoren, så hvis du ikke klarer å inkludere en kjøleribbe på prosessoren uansett grunn Xeon kan ta vare på en del av sin kjøl behov.

Bruksanvisning

1 Ta ut strømkabelen, tastatur, skjerm og andre eksterne enheter fra systemet. Hvis en lås er til stede på tårnet, fjerne denne også.

2 Åpne arbeidsstasjonen saken. Hundrevis av case-varianter finnes, men generelt du skru en side panel eller sklir av et panel. Noen tilfeller bruker utløserknappene og andre metoder for å åpne sak.

3 Legg saken på sin side, slik at du enkelt kan få tilgang til prosessoren området.

4 Trykk prosessoren spaken opp. Sett Intel Xeon-prosessor inn i denne kontakten, og senk spaken. Spre en liten prikk av termisk pasta over toppen av denne prosessoren.

5 Senk varmen vasken på prosessoren med lett press. Bruk en flat skrutrekker for å arbeide klipp fra prosessoren oppbevaring enhet på til kjølelegemet.