Slik installerer EyeToy for Windows Vista

Slik installerer EyeToy for Windows Vista


EyeToy og dens etterfølger, PlayStation Eye, er farge digitale kamera enheter for Sony PlayStation underholdningskonsoll. Du kan bruke EyeToy som en Web-kamera ved å koble den til en datamaskin med Windows Vista.

Bruksanvisning

1 Logg inn på en administratorkonto. Last ned de mest up-to-date drivere for EyeToy (download.CNET.com/EOCP-Driver-for-Sony-Eyetoy-USB-Camera/3000-2120_4-10532564.html?tag=contentMain;downloadLinks). Lagre nedlastingen i en lett-å-huske plassering. Nå er du klar til å installere EyeToy for Windows Vista.

2 Åpne Enhetsbehandling. For å gjøre dette, gå til "Start" -menyen og velg "Control Panel". I klassisk visning, klikk på "Device Manager." Enhetsbehandling-vinduet vises. Nå kan du plugge inn din EyeToy inn i en ledig USB-port. Windows vil indikere at det finnes en ny maskinvare melding. EyeToy vises under Bilde Devices, viser modellnavnet på EyeToy.

3 Høyreklikk på EyeToy oppføring og velg "Update Drivers" fra pop-up menyen. Følg instruksjonene på skjermen. Hvis du får en melding om at sjåførene ikke har Microsofts godkjenning, klikk på "Fortsett likevel". Når driverne ferdig installert, følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen av EyeToy for Windows Vista.