Slik installerer Facebook ActiveX Control

Slik installerer Facebook ActiveX Control


ActiveX-kontroller er tilleggsprogrammer som forbedrer din Internett-opplevelsen. De tillater for animasjon og andre filer til å bli riktig vist. Noen ganger mens du blar gjennom Facebook, vil en pop-up vises som sier at du må installere ActiveX-kontroller for å vise bildet eller filen på riktig måte. Juster innstillinger Internet Explorer leserens å installere ActiveX-kontroller for Facebook.

Bruksanvisning

1 Åpne en Internet Explorer-vinduet og klikk "Verktøy". Velg "Alternativer for Internett."

2 Velg "Security" fanen i vinduet som vises. Klikk på "Egendefinert nivå" -knappen.

3 Bla nedover til du ser "ActiveX-kontroller og plugin-moduler." Dobbeltklikk på dette alternativet, og en rekke underalternativer vises. Velg alle alternativene som har "Anbefalt" ved siden av dem. Klikk på "OK".

4 Start Internet Explorer og gå til Facebook. En gul bar vil vises på toppen av skjermen som lar deg installere ActiveX-kontroller.

Hint

  • Hvis du fortsatt har problemer med ActiveX på Facebook, gå til "Verktøy", "Alternativer for Internett", "Sikkerhet", "Klarerte områder" og deretter "sider". Legg til Facebook-URL i boksen under "Legg til dette webområdet i sonen." Klikk "Legg til" og deretter "Close".