Slik installerer Fingeravtrykksleser

Slik installerer Fingeravtrykksleser


Fingeravtrykkslesere tar datasikkerhet til en ny dimensjon ved at brukerne å verifisere sine fingeravtrykk eller tommelmerket før tilgang til filer, mapper eller selve datamaskinen. Fordi det kan være vanskelig å huske passord, disse enhetene forenkle sikkerheten prosessen og sikre at kun verifiserte brukere har tilgang til sensitive data. Videre fleste fingeravtrykkslesere tillate konfigurasjon med nettsteder som krever passord, slik at du kan unngå å måtte be om glemte passord når du ikke husker hvor du har plassert dem. Installere fingeravtrykkslesere er en grei prosess som krever noen grunnleggende trinn.

Bruksanvisning

1 Sett fingeravtrykksleser programvare-CDen i datamaskinens optiske stasjonen. Hvis operativsystemet kjører programmer som finnes på optiske disker automatisk, bør installeringsprogrammet starter. Hvis ingen program starter etter satt inn CD, inspisere CD-filer, og klikk for å åpne installasjonsprogrammet.

2 Følg programvaren ber å velge installasjonsstedet av programvaren og fullføre programvareinstalleringen.

3 Plugg fingeravtrykksleseren inn i en ledig USB-port på datamaskinen.

4 Plasser leseren i en komfortabel plass på skrivebordet eller arbeidsflate. Siden du skal bruke denne leseren til å få tilgang til datamaskinen, filer og nettsider, sørg for at leseren er lett å få tilgang til alle tider.

5 Bruke fingeravtrykksleser programvare for å registrere en eller flere av dine fingeravtrykk. Etter å ha registrert fingeravtrykkene dine, vil leseren være klar til å gi sikkerhet for dine data.

Hint

  • Når du registrerer fingeravtrykk, holde fingeren (eller tommelen) så stille som mulig.