Slik installerer HP Deskjet 3930-skriver

HP Deskjet 3930 er en farge blekkskriver. Det er liten nok til å enkelt passe på en pult og selger for under $ 100. Sette opp HP Deskjet 3930 er ganske enkel, og bør ta omtrent en halv time.

Bruksanvisning

1 Ta skriveren ut av esken og ta båndet av fra utsiden av skriveren lokket.

2 Åpne lokket og trekk ned papirskuffen. Fjern all emballasjen fra innsiden av skriveren, samt kassetten vogn.

3 Plugg strømledningen inn i skriveren på den ene enden og til et strømuttak.

4 Slå skriveren på.

5 Flip over papirskufforlengeren. Trykk på tappen på papirbreddeføreren og skyv den så langt til venstre som mulig.

6 Fan en liten bunke med vanlig papir og sett den inn i papirskuffen. Flytt papirbreddeskinnen så det er helt inntil papiret.

7 Vent til patronvognen har flyttet seg til midten av skriveren. Når det er gjort, holder fargeblekkpatronen foran det venstre sporet. Sett den med kobberkontaktene vendt mot skriveren og trykk til den klikker på plass. Gjenta det samme med den sorte patronen.

8 Koble den lille enden av USB-kabelen på baksiden av skriveren og den andre enden til datamaskinen.

9 Sette inn programvaredisken i datamaskinens harddisk. Hvis disken er ikke riktig for operativsystemet eller den er blitt forlagt, laste ned programvaren på HPs nettsted.
Hvis programmet ikke kommer opp automatisk, klikker du på "Start", "Run" og "Browse" for CD. Klikk på installasjonsfilen og trykk "OK" i Microsoft-operativsystemer.

I en MAC, dobbeltklikker du på platesymbolet på skrivebordet og i vinduet, se etter filen og dobbeltklikk på den for å åpne.

10 Følg instruksjonene på skjermen for å kjøre setup. Det er en god ide å fullføre registreringen informasjon for å motta produktoppdateringer og være i stand til å få tilgang til support-delen av HPs nettsted.

11 Tilbakestill datamaskinen når du blir bedt av programvaren setup.

Hint

  • HP Photoshop Essentials programvare er stor for redigering, utskrift og deling av bilder. Hvis datamaskinen ikke er stramt på harddisken, er det verdt å installere.
  • Vær forsiktig når du bruker fingrene inni en skriver med kraft on.Only installere riktig HP-kompatibel blekkpatron i skriveren.