Slik installerer IncrediMail

IncrediMail er et gratis e-postprogram som du laster ned og kjører fra datamaskinen. Det gir de grunnleggende funksjonene i en e-post programmet, men har et stort utvalg av uttrykksikoner, 3D-effekter, animasjon og kreative bakgrunner. Søknaden har et brukervennlig grensesnitt og gir en rask data backup funksjonen. Hvis du ved et uhell har slettet IncrediMail eller kjøpt en ny datamaskin kan du laste ned og installere programmet uten kostnad.

bruksanvisning

1 Gå til IncrediMail nedlastingssiden (se lenke i Resources) og klikk "Last ned IncrediMail - GRATIS" under "IncrediMail 2 for Windows." (Klikk på den tilsvarende språket lenken i høyre delen av siden under "Velg språk" først hvis du ønsker å laste ned IncrediMail på et annet språk.)

2 Klikk på "Lagre" i bekreftelsen pop-up, navigere til plasseringen på harddisken der du vil lagre installasjonsfilen og klikk "Lagre" igjen.

3 Dobbeltklikk den lagrede filen for å kjøre den, klikk på "Next" i installasjonsveiviseren vinduet og følge trinn-for-trinn på skjermen for å installere IncrediMail til datamaskinen.

Hint

  • Hvis du har gjort i databasen backup av din tidligere IncrediMail så kan du gjenopprette alle innstillinger og kontakter i den nye bruker "Data og innstillinger" funksjon i e-postprogrammet (se lenke i Referanser.)