Slik installerer Internet Information Services Component

Som standard er Internet Information Services (IIS) komponent ikke aktivert på Windows-operativsystemet. Det må installeres manuelt gjennom innstillingene i Kontrollpanel. IIS er en web-server program utviklet av Microsoft som kan brukes på Windows. Når den er installert, kan den brukes til å være vert for en lokal nettside, test kode eller vertsprogrammer for testing.

Bruksanvisning

1 Klikk "Start" og deretter "Control Panel". Kontrollpanelet åpnes.

2 Klikk på "Programmer" og deretter "Slå Windows-funksjoner på eller av" under "Installerte programmer". Klikk "Tillat" på advarselen dialogboksen Windows-sikkerhet hvis den vises. Windows-funksjoner vilje vinduet åpent.

3 Klikk på boksen ved siden av "Internet Information Services." Alle av de individuelle komponentene i IIS blir automatisk kontrollert. Hvis du ønsker å aktivere bare individuelle komponenter av IIS, klikker du på "+" tegnet ved siden av "Internet Information Services." Listen over komponenter under IIS vises.

4 Klikk på boksen ved siden av hver enkelt komponent du vil aktivere. Trykk på "OK" -knappen når du er ferdig. Installasjonen vil begynne og en indikatorvinduet fremgang vil åpne viser fremdriften av installasjonen. Windows-funksjoner dialogvinduet lukkes automatisk når installasjonen er fullført.