Slik installerer Java-oppdateringer

Java er normalt satt opp til å automatisk laste ned og installere egne oppdateringer. Men hvis du har slått av automatiske oppdateringer, må du laste ned og installere manuelt viktige oppdateringer. Oppdateringene utgitt av Java skaper, Sun Microsystems, er ofte sikkerhetsoppdateringer og ikke oppdaterer kan sette datamaskinen i fare. For å få oppdateringer, må du gå til Java hjemmeside.

Bruksanvisning

1 Gå til Java Download Center (se Ressurser).

2 Klikk på "I Have Do Java?" funnet under den store "Free Java Download" knappen. Dette vil automatisk sjekke hvilken versjon av Java du har på datamaskinen din, og om det finnes oppdateringer tilgjengelig. Fortsett hvis det forteller deg at du ikke har den nyeste versjonen.

3 Klikk på "Last ned Java nå" -knappen. Klikk på "Free Java Download" knappen på neste side. Dette vil automatisk starte nedlastingen. Klikk "Lagre fil" i pop-up.

4 Kjør .exe-filen som ble lastet ned ved å dobbeltklikke på den. Dette vil starte Java installasjonsprogrammet.

5 Klikk "Install" i installasjonsprogrammet og deretter velge om du vil installere Yahoo! verktøylinje med Java og deretter på "Neste" -knappen. Java vil deretter installere. Klikk på "Close" knappen når installasjonen er fullført.

Hint

  • Fjern gamle versjoner av Java gjennom legg til / fjern programmer i kontrollpanelet hvis du ikke har noen programmer som trenger them.Update Java regelmessig for å sikre at systemet er så sikker som mulig.