Slik installerer Kerio Mailserver

Slik installerer Kerio Mailserver


Kerio Mailserver, nå kalt Kerio Connect, er en e-program utviklet for å operere på private nettverk bak en brannmur og ble utviklet som et alternativ til Microsoft Exchange. Programmet tillater administratorer å administrere brukerpostkontoer, arkivere meldinger, lage sikkerhetskopier og aktivere sikkerhet for brukere over hele serveren. Kerio Connect opererer på servere som kjører Linux, Microsoft eller Mac-operativsystemer og basen programmet er tilgjengelig for online kjøp og nedlasting.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren du velger og gå til kerio.com/connect~~V, klikk på "Kjøp nå" og følg instruksjonene for å kjøpe programvaren for nedlasting.

2 Velg ditt operativsystem når du blir bedt, og klikk "OK" for å laste ned zip-fil som inneholder programmet til datamaskinen.

3 Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å starte installasjonen. Velg ønsket språk når installasjonsveiviseren vises deretter "OK".

4 Klikk "Next" og følg instruksjonene for å godta lisensvilkår, utvalgte komponenter for installasjon og datamaskinen plasseringen av programmet en gang installert. Etter det endelige valget er fullført, vil programmet installere på din datamaskin.

5 Etter installasjonen er fullført, vil en konfigurasjonsveiviseren vises. Sett din primære domenenavn og passord, og klikk deretter på "Ferdig" for å fullføre installasjonen.

Hint

  • Hvis du dobbeltklikker ikke starte installasjon når du bruker en Linux-baser operativsystem, type "# rpm -i <name_of_the_installation_file>" (minus anførselstegn) i kommandolinjen, og legger den spesifikke Kerio filnavnet i stedet for "name_of_the _installation_file," følg installasjons instruksjonene.
  • Hvis du bruker en MAC basert program, følg instruksjonene for å godkjenne nedlastingen etter påbegynt installasjon.