Slik installerer Levolor Mini Blinds

Levolor produsenter en komplett linje av vinduet behandlinger, men navnet har blitt synonymt med mini blinds, den smale versjonen av klassiske persienner, utnytte den samme justerbar slat design for skyggelegging kontroll. Prosedyren for å installere Levolor mini blinds er en enkel hus prosjekt, og du kan unngå bekostning av å ansette en profesjonell.

Bruksanvisning

1 Bestem plassering for de Levolor mini blinds. Den medfølgende monteringsbrak tilbyr også muligheten for å installere på forsiden av veggflaten over vinduet eller under vinduet jamb.

2 Måle hele bredden av vinduets åpning fra innsiden flate av stenderen på begge sider. Plasser en blyant merke på den horisontale jamb eller veggflaten, avhengig av den foretrukne montering orientering, ved midtpunktet av vindusåpningen. Dette er sentrum monteringsbraketten sted.

3 Marker to sidemonteringsbrakett posisjoner ved måling i horisontalt to inches fra den vertikale siden jamb på hver side. Plasser blyantstrek på den horisontale jamb eller veggen. Disse to merkene er slutten monteringsbrakett stillinger.

4 Fjern de tre festeklips pakket i mini blind sin toppkassen.

5 Marker monterings klippets skruehullene. For veggmontering, plasserer et klipp sentrert på en layout mark, med den bakre vinkel mot veggen og den nederste kanten i flukt med kanten av jamb, og markere de to skruehullene. For topp jamb montering, plasserer et klipp sentrert på en layout mark, med toppen vinkel mot jamb overflate og forkanten flukt med kanten av jamb, og markere de to skruehullene.

6 Gjenta trinn 5 for de resterende to endefesteklemmer.

7 Installer de tre festeklips. Bruk en kjørner eller syl å pirke et pilothull for skruene, og sett de to medfølgende skruene for å feste hvert klipp.

8 Installer mini blind ved å plassere toppkassen med en liten vinkel mot festeklips. Deretter roterer toppkassen opp til det låses på klippene.

9 Fest topp kroken på slat kontrollstangen for regulering sløyfen ligger ved enden av toppkassen. Slå styrestang vil justere lamellene for lysstyring.

10 Installer plast hold nede parentes. La mini blind å henge på plass og markere bunnskinnen sluttplassering i hver side på veggen eller nederste vinduet jamb, som gjelder for monteringsmetode. Fest hold ned brakettene til veggen eller vinduet jamb med skruene som følger med. Den lille tappen på hold ned parentes setter i hullet i endene av mini blind bunnskinne for å holde blind på plass på bunnen, hvis ønskelig.