Slik installerer lydkortdrivere

Slik installerer lydkortdrivere


Et lydkort mottar all lyd informasjon fra datamaskinen din og enten sender den inn i datamaskinen fra en ekstern kilde (for eksempel en mikrofon) eller eksporterer den til en ekstern enhet (for eksempel PC-høyttalere). Men før enheten kan fungere skikkelig, må du installere driverne for maskinvaren på datamaskinen. Disse driverne gjør at datamaskinen kan forstå lydkort og fungere med det.

Bruksanvisning

1 Sett driver installasjons CD i datamaskinens CD / DVD-stasjon; en sjåfør installasjonsveiviseren vil laste. Hvis du ikke har driveren installasjons CD, kan du laste ned filen på lydkortet produsentens nettsted. Når filen er lastet ned, dobbeltklikker du på filen for å starte driverinstallasjonsveiviseren.

2 Les gjennom og godta lisensavtalen presentert for deg. Du kan ikke installere driveren uten å akseptere denne lisensavtalen.

3 Klikk "Next" for både installasjon navn og plassering. Endring av disse innstillingene kan føre til at datamaskinen ikke er i stand til å oppdage driveren. Velg "Install", og lydkortdriverne vil installere på din datamaskin.